Verdens største fiskemarked (Tokyo)

Heldigvis, så at sige, ligger verdens største fiskemarked i Tokyo, for først, når jeg hører ‘verdens største’ samt noget med mad tænker jeg at der må og skal vi hen; og så kommer jeg til at tænke på konsekvensen af lagerhal på lagerhal med fisk. hm. Artiklen om Tokyo lokker så alligevel med det slående argument “Udenfor er der lækre sushi og sashimi (rå fisk) i små restauranter – gå efter køerne, så er du sikker på at havne på én af de bedste.”

Tsukiji ichiba
Adresse: Tsukiji, Chuo-ku, Tokyo 104-0045
Transport: Metrostation Tsukiji
Åbningstider: Daglig kl 5-10, lukket helligdage.
Entré: Gratis

Her sælges 3.000 tons fisk om dagen, og omsættes for 30 milliarder kroner om året.

485151238_d0179cf971

Photo by: http://www.flickr.com/photos/platini

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *